+31 58 303 0171 info@refital.nl

Vitaliteitscheck 

Met de vitaliteitscheck krijgt u snel een indruk van uw algehele vitaliteit, op basis van fysieke, mentale en sociale gezondheidsaspecten. De vitaliteitscheck bestaat uit online vragenlijsten en fysieke testonderdelen. Via een persoonlijke online omgeving krijgt u toegang tot de vragenlijsten. Ook kunt u via deze persoonlijke omgeving een testafspraak inplannen en na afloop de resultaten en adviezen bekijken. 

Inzicht in uw vitaliteit

De vitaliteitscheck geeft u op een laagdrempelige wijze inzicht in uw persoonlijke situatie op het vlak van vitaliteit en inzetbaarheid. Het creëert bewustwording en stimuleert na te denken over werkplezier en inzetbaarheid. Onze gezondheidsprofessionals vertalen de uitkomsten naar praktische handvatten voor zowel werk als privéleven. Daarnaast worden deelnemers gestimuleerd om zelf concrete doelen te formuleren ter verbetering. Mede aan de hand van het gespreksmodel ‘Mijn positieve gezondheid’ wordt het belang van eigen regie benadrukt. Om de gezondheid voor nu en de langer termijn te vergroten. 

Hoe werkt het?  

De vitaliteitscheck bestaat uit vragenlijsten (algemene gezondheidstoestand, leefstijl) en fysieke testonderdelen (bloeddruk, lichaamssamenstelling, stress). Na afloop van de testen vindt een duiding- en reflectiegesprek plaats. U krijgt toegang tot een persoonlijke omgeving in ons online testplatform refital.fitview.nl. Op dit platform kunt u de vragenlijsten invullen, een testafspraak inplannen en vind u, na afloop van de vitaliteitscheck, uw resultaten en adviezen 

Neem nu contact op!

Bel ons op +31 58 303 0171 of stuur direct een mail naar info@refital.nl